Medische CE-Richtlijnen Process Vision Trainingen en Consultancy Process Vision Process Vision
NIEUWS

Privacy Policy - 11 mei 2018

Vanaf nu heeft Process Vision ook een privacy policy

Quality Assurance

Wat is een Quality Officer? Een Quality Officer staat midden in het project, werkt mee om het einddoel te halen op tijd, binnen budget

Lees meer...

Trainingsaanbod

Welke trainingen verzorgd Process Vision? Process Vision biedt een breed scala aan standaard trainingen / workshops aan. Een training kan

Lees meer...

Doel
Het op een praktische maar toch stricte manier leren uitvoeren van een inspectie op een werkproduct tijdens een ontwikkel project.

Doelgroep
Deze training is bedoeld voor iedereen in een ontwikkel project.

Inhoud
De inspectie methode wordt in detail behandeld. Maar niet alvorens eerst alle pro-’s en con-’s de revue passeren. Er worden veel praktische tips aangereikt hoe je het inspectie proces in een organisatie moet embedden. Ook wordt er aandacht besteed aan het meten aan het inspectie proces.

Met een real life case wordt het inspectie proces van begin tot eind nagespeeld door de trainees. Het modereren van een inspectie krijgt ook speciale aandacht.

Tijdsduur
De training beslaat 1 dag.

STEL EEN VRAAG
U kunt in onderstaand formulier vrijblijvend uw vraag op het gebied van kwaliteitsmanagement stellen. Wij zullen uw vraag zo spoedig mogelijk beantwoorden.